SEURAA MEITÄ: FacebookTwitterYouTubeLinkedIn

Ajankohtaista

 • 3.5.2016Tiedote

  Turvallisuus on suomalaisen ruokaketjun perusta

  Ruokaketjussa työskenteleviltä vaaditaan tulevaisuudessa entistä monipuolisempaa osaamista. Kilpailussa menestyminen edellyttää vastuu- ja turvallisuusosaamista niin, että tuotanto on eettistä, tuotteet jäljitettäviä ja terveellisiä.

 • 2.5.2016Verkkouutinen

  Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi kouluissa ja oppilaitoksissa

  Opetushallitus on julkaissut opettajille suunnatun Suomi100 –oppaan ja kannustaa kouluja ja oppilaitoksia huomioimaan Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuosi mahdollisimman monipuolisesti.

 • 29.4.2016Verkkouutinen

  Kiitos kommenteista!

  Opetushallitus kiittää lämpimästi kaikkia, jotka antoivat palautetta varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden luonnoksesta.

 • 29.4.2016Verkkouutinen

  Johtamisen Foorumi kutsuu

  Onko kuntasi koulutoimen suunta jo selvillä? Entä koulusi valmius muutosten toteuttamiseen? Opetushallituksen tämänvuotinen foorumi opetus- ja sivistystoimen johtajille, rehtoreille ja ammatillisen koulutuksen järjestäjille auttaa ajoittamaan ponnistusta ja tarkistamaan askelmerkit.

 • 27.4.2016Verkkouutinen

  Ammatillisen koulutuksen parhaat käytännöt esiin

  Opetushallitus on avannut koulutuksen ja tutkinnon järjestäjille kilpailun hyvistä käytännöistä, jotka edistävät ammatillisen koulutuksen tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta sekä tukevat reformin tavoitteita. Parhaat palkitaan lokakuussa järjestettävässä tapahtumassa.

opintopolku.fi

Opintopolku.fi

Palvelu sisältää tietoa tutkinnoista, ammateista sekä opiskelusta eri oppilaitoksissa. Sen kautta voi sekä löytää koulutusvaihtoehtoja että hakea niihin.

LOPS 2016

LOPS 2016

Verkkosivulla on tietoa nuorten ja aikuisten lukiokoulutuksen opetussuunnitelman perusteiden päivittämisestä.

VASU2017

VASU2017

Verkkosivulla on tietoa varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden laadinnasta.

Vipunen

Vipunen

Opetushallinnon tilastopalvelusta löytyy muun muassa tilasto- ja indikaattoritietoa eri sektoreiden koulutuksesta ja koulutuksen jälkeisestä sijoittumisesta.